zondag 28 juli 2019

wolven kinderen review.

Ik zag een paar maand geleden dit prachtig boek liggen in een kraampje op een ambachtelijke markt, ik heb het toen niet gekocht. Heel die tijd bleef het boek in gedachten, tot ik het tweedehands tegen kwam op internet. Ik dacht dit is voorbestemd en moet ik echt aanschaffen. Bij deze dit boek aangeschaft. Nog geen seconde spijt van gehad, wat een prachtig inspirerend boek.
Dit boek gloeit van levenslust en plezier, van het opgroeien buiten op het ritme van de natuur/seizoenen. Ik laat het boek zelf even spreken, geniet ervan! 
Dit boek geeft ons gezin zoveel energie en inspiratie om het wolvenkind in ons te wekken.  Sommige recepten / activiteiten  zullen we schaamteloos kopiëren en genieten, maar ook zullen wij onze eigen recepten/ activiteiten uit denken. Dit boek heeft ons echt wakker geschud! Wij moeten meer de natuur in, en de wolf diep in ons vrij te laten. Naast alle inspiratie, avonturen is het een fantastisch mooi foto boek om bij weg te dromen. 
Titel: wolven kinderen
Auteurs: Roosje Koninckx en Richard Van Der Vieren
Aantal pagina's : 209 ISBN9789090313849 hardcover


Het boek kan je bestellen via https://www.wolvenkinderen.com/ en kost 29,90€. Of ga op zoek naar een tweedehands exemplaar, maar tweedehands zijn ze zeldzaam. ( Want je iedereen wil dit boek toch houden en zich erdoor laten inspireren) .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.